vitavos-logo-overtrek-grijsblauw

bedrijfstraining

samen sporten op je eigen niveau

Vitavos biedt ook personal trainingen voor bedrijven aan. Dit kan helpen met het motiveren van jouw medewerkers, door ze bewust en als team te laten sporten. Het bevordert de teamspirit en het maakt medewerkers bewuster van hun gezondheid.

Persoonlijke aandacht in het begeleiden van de trainingen staat voorop. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers op een verantwoorde wijze werken aan hun fitheid en uithoudingsvermogen. Dit kan ook weer een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim van de medewerkers.

Is er juist meer behoefte om stress en werkdruk te verlagen? Denk dan aan een training waarin yoga en mindfulness worden gegeven. Dit zorgt voor minder stress, meer rust en ontspanning onder de teamleden.

The only workout you’ll regret is the one you didn’t do

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw
Laagdrempelig

Mijn trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters en zijn altijd aan te passen aan je eigen niveau. Iedereen is welkom en iedereen kan mee doen!

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw
Ervaren

Ik geef al ruim 23 jaar uiteenlopende lessen. Je bent dus verzekerd van een ervaren instructrice. Ik weet als geen ander hoe ik je kan motiveren, activeren en enthousiasmeren.

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw
Plezier

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens mijn trainingen. Natuurlijk werken we hard, maar plezier hebben in wat je doet is minstens zo belangrijk. Dat zorgt er ook voor dat je het sporten volhoudt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?