vitavos-logo-overtrek-wit.png

personal trainingen

Met mijn brede ervaring kan ik diverse trainingssoorten combineren tot een training die helemaal voldoet aan jouw wensen.

perfect Pilates

Pilates is een eenvoudige, maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd. Geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters en toegankelijk voor iedereen. Pilates vermindert stress en voorkomt en verhelpt blessures. Core stability (versterken van buik;- en rugspieren), body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Met de juiste pilates oefeningen kunnen lichamelijke klachten verminderd worden en wordt het herstel van deze klachten ondersteund. De oefeningen worden liggend en zittend uitgevoerd.

PP zwanger & Fit

Bijna alle vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van rug- en/of bekkenklachten. Al 20 jaar lang zien we dat Perfect Pilates oefeningen een positieve invloed hebben op deze klachten. Ook is pilates een verantwoorde manier om tijdens de zwangerschap in optimale conditie te komen, te blijven en biedt een goede basis tijdens en na de bevalling

body fit

Een complete training waarin conditieverbetering en spierversterkende oefeningen worden gecombineerd. Hartslagverhoging door verschillende danspasjes op opzwepende muziek en het versterken van de spieren door diverse staande,- zittende,- en liggende oefeningen.

Hatha yoga

Hatha lessen beginnen vaak zittend met een korte meditatie en ademhalings-oefeningen. Hierna voer je diverse asanas (houdingen) uit. Je eindigt met een savasana (eindontspanning). Tijdens hatha yoga lessen leer je om langer in een asana (houding) te blijven. In het begin kan dat soms oncomfortabel zijn, bijvoorbeeld doordat je in houdingen terechtkomt die uitdagend kunnen zijn (fysiek of mentaal). Juist hier kun je echter winst behalen en groeien, doordat je sterker wordt of meer balans leert vinden. Asanas zorgen er ook voor dat je meer energie krijgt, het lichaam versterkt en je meer in balans komt.

Yin yoga

Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden (3-5 minuten). Hierdoor ontstaat er een (lichte) weerstand in de gebieden waarvoor de houding bedoeld is. De spieren ontspannen zoveel mogelijk, mede met behulp van props (kussen/deken/bolster) om het lichaam te ondersteunen. Door deze lange duur en ontspanning treedt er effect op in de dieperliggende delen van het lichaam en wordt het bindweefsel gestimuleerd. Een yin yogales is goed voor gewrichten, bindweefsel, ligamenten en botten en kalmeert het zenuwstelsel. Yin yoga stimuleert ook je energetische lichaam, doordat bepaalde meridianen worden gestimuleerd in de houdingen. Tijd om te luisteren naar jouw lichaam en naar wat het nodig heeft.

Easy flow yoga

Easy flow yoga is een yoga stijl die nagenoeg gelijk is aan hatha yoga. Deze yoga les voer je uit met behulp van ademondersteuning en een asana (houding). We richten ons op lange bewegingen, die soepel voortvloeien uit ontspanning en balans. Een rustige vorm van yoga met een zachte benadering van de houding. Easy Flow Yoga heeft als doel te ontspannen. De belasting van het lichaam is beperkt en is daarom ideaal bij fysieke beperkingen.

Indoor bootcamp

Intervaltraining waarin eenvoudige, maar zeer effectieve oefeningen worden afgewisseld. Verhogen van hartslag, verbeteren van conditie en verschillende spierversterkende oefeningen volgen elkaar op. Er wordt gebruik gemaakt van weerstandsbanden, gewichten en eigen lichaamsgewicht

Outdoor bootcamp

Op verschillende buitenlocaties

Neem contact op

Wil je meer informatie of even overleggen of mijn trainingen geschikt zijn voor jou? Neem dan contact met me op.

vita-vos-pamela-gouda-personal-trainer-groep-les-training-massage-bedrijf-yoga-pilates.png