vitavos-logo-overtrek-grijsblauw.png

contact

Ga jij ook voor de beste versie van jezelf?

Heb je nog vragen over het sporten bij Vitavos, personal training of de bedrijfstrainingen? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen en denk met je mee over wat het beste bij je past en wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je binnen enkele dagen geen reactie per mail hebben ontvangen, bekijk dan de spam-box van je emailaccount. 

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw.png
laagdrempelig

Mijn trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters en zijn altijd aan te passen aan je eigen niveau. Iedereen is welkom en iedereen kan mee doen!

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw.png
ervaren

Ik geef al ruim 23 jaar uiteenlopende groepslessen. Je bent dus verzekerd van een ervaren instructrice. Ik weet als geen ander hoe ik je kan motiveren, activeren en enthousiasmeren.

vitavos-logo-overtrek-grijsblauw.png
plezier

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens mijn trainingen. Natuurlijk werken we hard, maar plezier hebben in wat je doet is minstens zo belangrijk. Dat zorgt er ook voor dat je het sporten volhoudt!