vitavos-logo-overtrek-oranje.png

pamela vos

pamela, sportinstructrice en - trainer

Ik ben Pamela, 44 jaar en moeder van Amber en Stijn. Al 23 jaar geef ik met veel enthousiasme een breed palet aan sportlessen in Gouda. Variërend van energieke dans- en bewegingslessen tot 55 + fit en van bootcamp tot yoga- en pilateslessen.

Als 20 jarig meisje startte ik mijn reis in de sportbranche. Eerst als instructrice, daarna als bedrijfsleider en ook nog een aantal jaar als eigenaar van Versus Womens Sportsclub. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in personal- en small group trainingen waardoor ik nog gerichter en efficiënter kan trainen met mijn klanten. In 2017 ben ik gestart als personal trainer en sindsdien heb ik tientallen mensen 1-op-1 mogen begeleiden naar een gezondere en actievere levensstijl.

Aandacht, persoonlijke begeleiding, maar ook plezier zijn belangrijk in mijn trainingen. Naast het geven van diverse trainingen geef ik ook verschillende ontspanningsmassages.

Ik hou ervan om buiten te zijn en fijne fietstochten te maken. Struinend over rommelmarkten en in stadjes (liefst in Frankrijk) ben ik helemaal in mijn element. Ik ben dan ook niet zo goed in stil zitten en niets doen. Hoewel ik er steeds beter in word en ook kan genieten van een avondje Netflixen of tot rust kom met yoga. Ik hou van lekker eten én van sporten. En dat is waar het wat mij betreft om draait: balans en genieten van het leven.

vitavos-pamela-trainer-coach-sport-les-training-yoga-groep-personal-89

‘Ik vind het heel belangrijk om body & mind samen te laten komen. Werken aan een gezond en fit lichaam, maar ook het ontspannen is belangrijk. Hoe mooi is het om deze samen te kunnen combineren.’